Print this page

Grues femija, burrit pastrusja

30 Jan 2017

Ata ishin burr e grua dhe bisedonin rreth jetës së tyre.

Kjo ndodhi kur biseda e tyre shkoi tek rrenat e tyre, se cili ka gënjyer më shum se njëri tjetri.

Rate this item
(0 votes)