Print this page

Dreni te axha Asllan

31 Jan 2017

Bashkshortët bisedojn rreth jetës së vajzës së tyre.

Por kur erdhi koha për tu martuar vajza e tyre, ajo e kishte gjetur një të dashur, dhe a ishin ata të pajtimit  rreth djaloshit që e kishte gjetur kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)