Print this page

Një numer ne loto

03 Feb 2017

Ndonjëherë shoqëria është shum e rëndësishme.

Njëri u nis për të shkuar në Tiranë dhe rruges e thërret shokun ta pyes për numrat e lotos, mirëpo pa pritur ai nuk e ka me vete tikenten, dhe e thërret gruan e tij, për ta pyetur për numrat, për më shum shikojeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)