Print this page

Akumulatori pa rryme

06 Feb 2017

Ato dyja ishin bjondina dhe ishin shoqe dhe i dilnin mban njëra tjetrës.

Por atyre ju ndodhi gjithqka  gjatë një kohe të shkurtër, por kësaj here ato menduan që akumulatori ju kishte mbetur pa rrymë, për më shum shikojeni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)