Print this page

Pelenat me veti

07 Feb 2017

Ato ishin dy bjondina dhe ishin nisur për të pirë kafe.

Mirëpo njëra ishte aqë budallallaqe sa që mendoi kur të dalë ti marr me veti edhe disa pelena, në atë mënyr që ta thërrasin bebi, për më shum shikojeni videon.

Rate this item
(0 votes)