Print this page

Nje jogurt memish

08 Feb 2017

Kishin shum myshteri në një burektore dhe njëri ishte shum i habitur.

Por si duket ai mendoi se do ta pijë një jogurt me mish pasi i dëgjoi të gjith duke thënë se e dua një jogurt me mish, por në momentin e fundit ai kuptoi se emri i kamarierit ishte Memish.

Rate this item
(0 votes)