Print this page

Kolega i fakultetit

09 Feb 2017

Ata ishin të martuar dhe pa pritur e shoqja e pranon një telefonat.

Por si duket asgjë nuk është e përhershme, dhe kur u përgjigj ajo në telefon doli një femer dhe i thoshte se ishte një kolege e fakultetit, mirëpo i shoqi i saj nuk kishte shkuar asnjëher në fakultet.

Rate this item
(1 Vote)