Print this page

Viktima e pare e mesimit

10 Feb 2017

Prindërit ishin shum nervozë për një lëndë që kishte marrë njësh.

Por si duket ata nuk kishin edhe shum kurajo ti japin djalit për të mësuar lëndët në shkoll dhe të bëhet i pari.

Rate this item
(0 votes)