Print this page

50 euro hua

11 Feb 2017

Si duket erdhi moda e re edhe tek ne gjatë jetës bashkshortore.

Si duket ata edhe pse janë ata të martuar e shoqja i lyp para për qdo punë që e bënë, por kur vjen puna tek dashuria ajo i kërkon edhe 100 euro për të, mirëpo si duket i shoqi ishte më i mençur dhe e refuzoi atë.

Rate this item
(0 votes)