Print this page

Unaza e fejeses

12 Feb 2017

Ata ishin dy të dashuruar dhe kishin dalur në një shëtitje.

Por si duket e dashura e tij nuk është e kënaqur me shëtitjen në park, dhe e thërret të shkojnë gjithqka, por si duket ajo ishte shum e etur për gjithqka, për më shum shikojeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)