Print this page

Çka eshte imagjinare dhe faktike

13 Feb 2017

U kthye nga shkolla dhe e pyeti babain e tij cili është dallimi mes imagjinares dhe faktike.

Por babai i tha shko pyete nënën dhe motren se a kishin fjetë me një të huaj për 10 mij euro dhe pastaj ai ja tregon dallimin në mes imagjinares dhe faktike.

Rate this item
(0 votes)