Print this page

Lejla

14 Feb 2017

U kthye djali nga shkolla dhe tërë diten ai këndonte.

Por kur erdhi mbrëmja ata bisedonin rreth shkollës, por ai i tregoi se ju kishte kallur shkolla dhe se qfar kishte ndodhur me profesorat kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)