Print this page

Pamje të tilla zor që do i hasni në urbanet e Tiranës

15 Feb 2017

Gjithqka në jetë është e mundur dhe kjo gjithkund.

Kjo e fundit ndodhi në një linjë të autobusit Kombinat-Kinostudio, në Shqipëri kur një vajzë ishte zhveshur për tu ndërruar, për më shum shikojeni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)