Print this page

Mirëmbrama mësuese

17 Feb 2017

Shkoi në dyqan për të blerë cigare.

Dhe aty e pa mësusen e tij, dhe i tha mirëmbrëma mësuese edhe pse ishte mesi i ditës, por si ja ktheu mësuesja kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)