Print this page

'' supa veq dy euro''

18 Feb 2017

Shkoi në një kafene dhe kishte porositur një supë.

Mirëpo pa pritur i kërkoi një një sup kamarierit, por aty ishte edhe një grua e cila ishte duke pirë kafe, dhe shkoi ti kërkonte një vallëzim por si ja ktheu ajo kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)