Print this page

Adoleshenti shpeton mrekullisht

19 Feb 2017

Ndonjëherë edhe rrëzimi në dëbor është i mirë.

Një fëmij i cili sapo zbriti nga autobusi me vrap fillon dhe rrëzohet mirëpo ai rrëzim ja shpëtoi jetën, për më shum shikojeni videon e postuar.

Rate this item
(1 Vote)