Print this page

Burri & Gruaja

20 Feb 2017

Relacionet burre-grua kanë diskutime të pafundme.

Lidhur me këtë temë mund të gjejmë diskutime të ndryshme mes burrit dhe gruasë të cilat na i sjelle në formë humori, aktori shqiptar elvis pupa.

Rate this item
(0 votes)