Print this page

Ma ka hi ckrraja

21 Feb 2017

U kthye nga shkolla dhe nëna e tij ishte në telefon.

Por kur hyri në shtëpi ai ishte duke qarë dhe i tregon nënës së tij që e kishte rrahur ckrraja, por si duket e tëra ishte një gënjeshtër e djaloshit, për më shum shikojeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)