Print this page

Çka na jep pula?

22 Feb 2017

Ishte duke bërë punët e shtëpis, dhe i erdhën djemët e nga shkolla.

Por kur u kthyen ata nga shkolla ajo filloi të pyeste se qka kishte mësuar në shkollë, po cilat ishin pytjet e saj kjo ju mbetet ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)