Print this page

Veshet per Wi Fi

23 Feb 2017

Ata ndonëse ishin duke ndejtur në shtëpi gruaja bënë kafe për të pirë.

Por pa pritur vjen në shtëpi djali nga shkolla dhe mburret sepse e kishte lavdëruar mësuesja, por cili është komplimenti kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)