Print this page

Kafazi i papagallit

25 Feb 2017

Shkoi tek gjyshi i tij duke qarë.

Dhe ai e pyste se qfar kishte që qante ai i tregoi se duke e pastruar kafazin i kishte ikur papagalli, por si shkoi biseda mes tyre kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)