Print this page

I ziu burri, tjetri dashnori

28 Feb 2017

U takuan dy shoqet që ishin dal për të vrapuar.

Por si duket ato diskutonin rreth vjehrrave të tyre se si ato janë shum të këqija dhe nuk sjellen mirë me to, por se a janë ato të sëmura apo jo kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(24 votes)