Print this page

Radio Jehona

15 Oct 2013

Dëgjo Live Radio Jehona 103.5 FM "Valë që Jehojnë Kudo" nga Kumanova Maqedoni, transmetim 24 orë online me programe të ndryshme nga Maqedonia dhe Diaspora. Radio Jehona një ndër Radiot e shum dëgjuara në Maqedoni dhe Diaspore.

Radio Jehona Kumanov

 

 

Rate this item
(42 votes)