Category: Policy

shkarkoje 10minuta app shqip per android dhe iphoneAplikacioni 10Minuta për iPhone dhe Android

Përmes 10minuta App keni mundësin të informoheni me lajmet e fundit të publikuara në Portalin
10minuta.com. Një mundësi më e letë për përdoruesit e Smartphone që të kenë qasje tek lajmi i fundit ne Politik,
VIP, Thashetheme, Humor, Muzik, etj.

Shkarkoje App-in 10minuta në "App Store" apo ne "Google Play"
shkarko-10minuta-app-store  shkarko-10minuta-app-play-store