Print this page

TV Shqip Live

30 May 2014

 

Janë publikuar disa Adresa të Televizioneve Shqiptare të cilat ofrojnë programet e tyre TV drejtpërdrejt përmes internetit.

Kliko në TV Kanalin Shqip që preferoni të shikoni Live dhe linku do ju përcjell tek faqja zyrtare e shërbyesit. Ju urojme argëtim sa mat mirë.

"Se shpejti do te publikohen edhe Adresa tjera"


Transmetimi i RTK-se, Prishtine, Kosove.
rtklive1 tv

 

Transmetimi i RTSH-se, Tirane, Shqiperi.
rtsh

 

Last modified on Tuesday, 23 February 2016 01:43
Rate this item
(75 votes)