Print this page

Enca ft Noizy - Ata nuk e din

05 Jun 2014
Muzik shqip Enca ft Noizy - Ata nuk e din

Enca ft Noizy - Ata nuk e din, Muzika është realizuar nga: ABOOM, pjesëmarrësit ishin: Einxhi dhe Enca, Postuar në kanalin e youtubes nga: thisisnoizy.

Rate this item
(3 votes)