Print this page

Gena - Nuk kam faj

05 Jun 2014
Muzik shqip Gena - Nuk kam faj

Gena - Nuk kam faj, Muzika është realizuar nga: Valter Beqo, Teksti është bërë nga: Gena, Sponsor ishte: Hotel Emerald, COCO Club dhe Mol caffe, Ndërsa postuar në kanalin e youtubes nga: Gena Channel.

Rate this item
(3 votes)