Print this page

Luana ft. Blunt & Real - Luanët

25 Jul 2014
Muzik shqip Luana ft. Blunt & Real - Luanët

Luana ft. Blunt & Real - Luanët, Për realizimin e tekstit dhe muzikës nuk kemi informacione, ndërsa për video klipin u përkujdes: Pro ... Video, Postoi në kanalin e youtubes: Luana Vjollca - Channel.

Rate this item
(5 votes)