Print this page

Edona Llalloshi - Na, Na, Na

25 Jul 2014
Muzik shqip Edona Llalloshi - Na, Na, Na

Edona Llalloshi  - Na, Na, Na, Muzika dhe teksti janë shkruar nga: Arsim Bunjaku, orkestrimin e bëri: Florent Boshnjaku, Postoi në kanalin e youtubes: emfcreative.

Rate this item
(8 votes)