Print this page

Kaos - Sheqer

25 Jul 2014
Muzik shqip Kaos - Sheqer

Kaos - Sheqer, Për realizimin e tekstit dhe muzikës nuk kemi informacion, Video klipi është realizuar nga: Emf Creative, Postoi në kanalin e yotubes: KaosMusicOfficial.

Rate this item
(11 votes)