Print this page

Bardha Gega Jaku - Jeto castin

04 Oct 2014
Muzik shqip Bardha Gega Jaku - Jeto castin

Bardha Gega Jaku - Jeto castin, Muzika dhe Orkestrimi është bërë nga: Alban Fortuna, Teksti është shkruar: Armand Trebicka, Postoi në kanalin e youtubes: Arkiva Shqip.

Rate this item
(0 votes)