Print this page

Etnon feat Lyrical Son - Shqip dance

07 Oct 2014
Muzik shqip - Etnon feat Lyrical Son - Shqip dance

Etnon feat Lyrical Son - Shqip dance, Producent ishte: Genc Prelvukaj, Për realizimin e muzikës dhe tekstit nuk kemi informacione, Postoi në kanalin e youtubes: blackfishofficial.

Rate this item
(3 votes)