Print this page

Ergys Hyka - Leri ato naze

09 Oct 2014
Muzik shqip Ergys Hyka - Leri ato naze

Ergys Hyka - Leri ato naze, Muzika dhe orkestrimi janë realizuar nga: Rino Boci, Teksti është shkruar nga: Armand Trebicka, Postoi në kanalin e youtubes: ArkivaShqip.

Rate this item
(1 Vote)