Print this page

Informohu përmes WhatsApp

17 Jun 2015

Te rejat e fundit Muzik Shqip permes Whatsapp

Udhëzimi:

1. Siguro Nr. ton  +4176 700 12 48 Muzik Shqip permes Whatsapp ne Nr. ton ne Zvicer  me Emrin “Muzikë Shqip” te kontaktet e juaja në Mobile.

2. Hapë WhatsApp dhe dërgo një mesazh në Numrin tonë me tekst “Start
(Emri juaj nuk duhet të përmendet, ne sigurojmë vetëm Numrin tuaj)

 

 

Info shtesë:
1. Si mund të anuloj shërbimin? Dërgo mesazh përmes WhatsApp me tekst  "Stop"
2. A është ky shërbim falas? Po është falas. Ne jemi të kënaqur që kemi mundësin t’ju informojmë për këngët tona.

 

Rate this item
(105 votes)