Print this page

ENCA - Soul Killa

04 Jul 2015
Muzik Shqip - Enca Soul Killa

ENCA - SOUL KILLA (Official Video HD), Video realizuar nga ProVideo, Muzika nga Zzap dhe Chriss, Teksti nga Enca dhe Mozzik, Executive Producer by Enca, Kenga eshte publiku ne Kanalin zyrtare ne YouTube "Enca Haxhia".

Rate this item
(3 votes)