Print this page

Genc Prelvukaj feat. Eni Koci - Vetem ti

14 Oct 2017
Muzik Shqip - Genc Prelvukaj feat. Eni Koci - Vetem ti

Genc Prelvukaj feat. Eni Koci - Vetem ti (Official Video), kenga eshte prodhuar nga Genc Prelvukaj, Teksti eshte shkruar na vet dyshja Eni Koci dhe Genc Prelvukaj, Videoklipi eshte xhiruar nga kompania Black Fish Entertainment, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te blackfishofficial.

Rate this item
(1 Vote)