Print this page

Luar - Si dje

18 Oct 2017
Muzik Shqip - Luar - Si dje

Luar - Si dje (Official Video), Muzika eshte realizuar nga Cricket, ndersa Melodia dhe Teksti nga Luar, Videoklipi eshte xhiruar nga Imagine Films, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te CricketMusic Official.

Rate this item
(0 votes)