Print this page

Aida Doci - A eshte e mundur

21 Oct 2017

Aida Doci - A eshte e mundur (Official Video), per realizimin e Muzikes dhe Tekstit eshte kujdesur Fatmir Muja, kurse Orkestrimin e ka realizuar Virusi, Video xhirimet e klipit jane realizuar nga Esat Fejza dhe Uran Duli, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te FM PRODUCTION.

Rate this item
(1 Vote)