Print this page

2Ton - Faleminderit

21 Oct 2017

2Ton - Faleminderit (Official Video), per Muziken eshte kujdesur Cricket Beats, Video eshte realizuar nga Da Neel Avdiu dhe Gennc Biggyimage, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te 2TONoffical.

Rate this item
(1 Vote)