Print this page

Fidan Gashi - Ditelindje pa urime

23 Oct 2017
Muzik Shqip - Fidan Gashi - Ditelindje pa urime

Fidan Gashi - Ditelindje pa urime (Official Video), per Muziken dhe Tekstin eshte kujdesur Fatmir Muja, kurse Orkestrimin e ka realizuar Besim Buzuku, Chipsi dhe Endrit Rexhepi, Video klipi eshte xhiruar nga Urban Entertainment, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te FM PRODUCTION.

Rate this item
(0 votes)