Print this page

Tori - Melodi

25 Oct 2017
Muzik Shqip - Tori - Melodi

Tori - Melodi (Official Video), per Muziken eshte kujdesur Cricket Music, kurse Medolin e ka realizuar Bigdeal Records dhe Yll Limani, Tekstin e ka shkruar Yll Limani, Video klipi eshte xhiruar nga Epic Production, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te BIGDEAL RECORDS.

Rate this item
(0 votes)