Print this page

Blero ft. Albulena Ukaj - Mbylli Syt (Coming Soon)

26 Oct 2017
Muzik Shqip -Blero ft. Albulena Ukaj - Mbylli Syt (Coming Soon)

Blero ft. Albulena Ukaj - Mbylli Syt (Coming Soon), Blero dhe Albulena Ukaj se shpejti do te publikojn duetin e tyre me te ri te titulluar "Mbylli syt".

Rate this item
(0 votes)