Print this page

Aferdita Demaku - Veq te nana

28 Oct 2017
Muzik Shqip - Aferdita Demaku - Veq te nana

Aferdita Demaku - Veq te nana (Official Video) per Muziken dhe Orkestrimin eshte kujdesur Grnait Gashi, kurse per Tekstin Ghulo, Video klipi eshte xhiruar nga Masive Production, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te VizioniLibonia.

Rate this item
(0 votes)