Print this page

Arlind Rizahu - Gabimtar

31 Oct 2017
Muzik Shqip - Arlind Rizahu - Gabimtar

Arlind Rizahu - Gabimtar (Official Video), per Muziken dhe Tekstin e kesaj kenge eshte kujdesur Kreshnik Avdiu, ndersa Orkestrimin e ka realizuar Wirusi, Video xhirimet e klipit jane realizuar nga Bug Production, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te ProduksioniARBONI.

Rate this item
(0 votes)