Print this page

​Shkurte Fejza - Vallja shqipe

03 Nov 2017
Muzik Shqip - ​Shkurte Fejza - Vallja shqipe

​Shkurte Fejza - Vallja shqipe (Official Video), per Muziken dhe Orkestrimin eshte kujdesur Edi Balili, kurse per Tekstin eshte kujdesur Armand Trebicka, Video xhirimet jane realizuar nga RedMedia, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te RrenjetTona.

Rate this item
(0 votes)