Print this page

Blake - Gasoline

04 Nov 2017
Muzik Shqip - Blake - Gasoline

Blake - Gasoline (Official Video), Muziken e ka realizuar Bergin Demaj, Tekstin dhe Medolin e ka realizuar Blake, Video xhirimet jane realizuar nga Black Fish Entertainment, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te blackfishofficial.

Rate this item
(1 Vote)