Print this page

The Don ft. OnBoy - Thirrem

05 Nov 2017
Muzik Shqip -The Don ft. OnBoy - Thirrem

The Don ft. OnBoy - Thirrem (Official Video), kenga eshte prodhuar nga Florian Salihu, ndersa per Tekstin eshte kujdesur OnBoy dhe The Don, Video xhirimet e klipit jane realizuar nga Bug Production, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te ONIMA.

Rate this item
(0 votes)