Print this page

Mimoza Shkodra & Seldi Qalliu - Dashni

05 Nov 2017
Muzik Shqip - Mimoza Shkodra & Seldi Qalliu - Dashni

Mimoza Shkodra & Seldi Qalliu - Dashni (Official Video), per realizimin e Muzikes eshte kujdesur Irkenc Hyka, kurse per Tekstin eshte kujdesur Petro Xhori, Miksimin dhe Master eshte realizuar nga JoJo, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Mimoza Shkodra & Seldi Qalliu.

Rate this item
(8 votes)