Print this page

BimBimma ft ErgeNR - 038

07 Nov 2017
Muzik Shqip - BimBimma ft ErgeNR - 038

BimBimma ft ErgeNR - 038 (Official Video), Bitin e ka realizuar StrikeBeatz, kurse Remiksin dhe Miksimin Room6, Video eshte realizuar nga Edit PostProd, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te BimBimma.

Rate this item
(0 votes)