Print this page

Emir ft. Lannex - Melek

08 Nov 2017
Muzik Shqip - Emir Ft. Lannex - Melek

Emir ft. Lannex - Melek (Official VideoPhone), kenga eshte prodhim i Lannex, ndersa per Tekstin eshte kujdesur Emir Nexhipi, Video eshte realizuar nga Emir dhe Lannex, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te EmirNexhipi.

Rate this item
(0 votes)